top of page

HALOS JA EXU PEAVAD KOOSTÖÖPLAANE

Tallinna Ülikooli arendus- ja koostöökeskus EXU korraldas ühiskülastuse uudsesse HALOS Laste heaolu- ja soolakeskusesse, et tutvuda sealsete võimalustega ja leida erinevaid koostöövorme ülikooliga.

Tallinna Ülikooli esindajad ja keskuse asutaja Kairi Org HALOS soolakambris.

Tallinna ülikooli arendus- ja koostöökeskus EXU korraldas ühiskülastuse uudsesse HALOS Laste heaolu- ja soolakeskusesse, et tutvuda sealsete võimalustega ja leida erinevaid koostöövorme ülikooliga.


Keskuse filosoofiat ja põnevaid tegevusvorme tutvustas külalislahke ettevõtte rajaja Kairi Org, kes soovib keskuse teenuseportfelli arendamiseks kaasata teadlaste ekspertiisi ja erinevaid tõenduspõhiseid meetodeid.


Arutelul selgus ühishuvi ja mitmed võimalused ettevõttega koostööks nii toote- kui ka teenuse arendamisel ning tudengitega koostööks erinevates õppevormides.

Loodetavasti kujuneb HALOS keskusest ülikoolile strateegiline koostööpartner, sest keskuse tegevusvälja jäävad mitmed Tallinna Ülikooli arendusfookused laste tegevusteraapiast ja lastevanemate nõustamisest ettevõtte oma brändi ja tervisetoodete arendamiseni.


Visiidil osalesid Katrin Männik (TLÜ Avatud akadeemia juhataja), Helen Haab (TLÜ LTI teaduskoordinaator), Marit Mõistlik-Tamm (TLÜ BFMi muusika lektor), Maria Martšenko (TLÜ LTI tooteinnovatsiooni peaspetsialist) ja Ingrid Hindrikson (TLÜ Avatud akadeemia ettevõtluskoostöö ekspert).


Autor: TLÜ Avatud akadeemia ettevõtlussuhete ekspert Ingrid Hindrikson Kontakt: ingrid.hindrikson_01@tlu.ee


コメント


bottom of page