top of page

Külasta Tallinna Ülikooli laboreid

2. oktoobril kell 13:00-15:00 Tallinna Ülikoolis.


Tallinna Ettevõtluspäeva raames on ettevõtjad oodatud 2. oktoobril tutvuma Tallinna Ülikooli laboritega. Tallinna Ülikooli loodusteaduste insituudis tegeletakse inimese tervisteadlikkuse, töövõime ja heaolu interdistsiplinaarse uurimisega (arvestades kehalise ja vaimse suutlikkuse ning heaolu neuroloogilisi, biokeemilisi, füsioloogilisi, mehhaanilisi, käitumuslikke, keskkondlikke, loovtegevuslikke ja sotsiaalseid aspekte), samuti arvestades erinevaid kontekste, sealhulgas töökeskkonda. Avame oma laborite uksed Tallinna ettevõtjatele, et koostöös panustada nende töötajate tervisesse ja heaolusse. Külastame sooritusvõime analüüsi laborit, kehakoostise analüüsi laborit ja molekulaarteaduste laborit.


Laboreid külastades kohtutakse teadlastega, kes tutvustavad ülikooli võimalusi koostööks erasektoriga, pidades silmas töötajate tervise ja heaolu edendamist. Uurime võimalusi, kuidas saab ettevõtja teaduspõhiseid lahendusi kasutades:

  • parendada oma töötajate heaolu ja tervist,

  • parendada töökeskkonna tingimusi,

  • hinnata oma töötajate tervislikku seisundit reaalsete mõõtmiste abil (tervisekontrolli läbiviimine).


Molekulaarteaduste laborites tutvustatakse edukaid koostööprojekte kosmeetikatoodete ja loodusressursside väärindamise suunal. Samuti tutvustatakse molekulaarteaduste labori poolt teostatavaid keemilisi analüüse.



Triin Rääsk ja Kirsti Pedak tutvustavad kehakoostise analüüsi laborit, Indrek Rannama tutvustab sooritusvõime analüüsi laborit ning Maria Martšenko ja Mari-Liis Leinus tutvustavad molekulaarteaduste laboreid.




Kõikide registreerunud osalejatega kohtume 2. oktoobril kell 13:00 Tallinna Ülikooli Terra maja fuajees EXU viida juures (nn vana maja trammipetatuses, Narva mnt 25). Sealt liigume koos laboritesse. Hilinemise korral helistage 56 982 777, anname suuna kätte, kus laboris grupp parasjagu asub.



Lisainfo: Julia Reinman (tel. 56 982 777), TLÜ ettevõtluskoostöö ja partnerlussuhete talitus EXU.

Comentarios


bottom of page